MNOGO GA CENE: Italijani procenjuju da je napadač Partizana odlično pojačanje za male pare!

Foto: FK Partizan

Kada je letos stigao u Humsku, malo ko je očekivao da će Ognjen Ožegović postići najbitnij gol u novijoj istoriji Partizana i sjajnim partijama u Ligi Evrope skrenuti ogromnu pažnju na sebe već nakon šest meseci.

Italijanski „Skaj sport“ uvrstio je napadača Partizana među 20 fudbalera, koji se mogu dovesti za relativno male pare a da pri tom budu pravo pojačanje.

„Skaj“ posebno ističe Ožegovićev pogodak protiv Jang Bojsa, kojim su crno-beli posle 13 godina prezimili u Evropi, a još uvek im je u sećanju i njegova blistava utakmica na „Marasiju“, kada je u dresu Vojvodine prosto razbio Sampdoriju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Italijani su procenili da nekadašnji napadač Čukaričkog vredi svega milion evra, sa čime se sigurno ne bi složili iz uprave crno-belih.

Pored njega na listi su još i Viktor Cigankov (Dinamo Kijev), zatim Nataniel (Ludogorec), Manu Trigeros (Viljareal), Davi Selke(Herta), Dijego Ljorene (Real Sosijedad), Josip Elez (Rijeka), Alsan Plea (Nica), Bendžamin Hubner(Hofenhajm), Patrik Tvumasi (Astana)…