DONALD: Nema seksa dok ne prođe meč protiv Krasnodara!

Crvena Zvezda u četvrtak dočekuje Krasnodar i juri zaostatak od jednog gola, svoj komentar pred tu utakmicu protiv ruskog prvoligaša izneo je i Mičel Donald.

-Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na utakmicu. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričamo ni o čemu drugom osim o meču sa Krasnodarom. Nema ni seksa do tada! Kada se završi utakmica ponovo ću joj biti najbolji suprug – istakao je holandski vezista.

Donald je pričao i o ekipi Krasnodara, ali i o mogućnostima Crvene zvezde.

–Krasnodar je dobar tim, ali smo i mi. Veoma smo jaki kada smo kompaktni, zaslužujemo da prođemo u Ligu Evrope. Svako od nas trebalo bi da bude svestan svojih kvaliteta, da se pogleda u ogledalo i kaže – mogu ja to.Vredimo više nego što smo pokazali u Krasnodaru, gde smo pravili sitne greške, potpuno nepotrebno. Protivnik je igrao dobro i umeo to da kazni, ali i dalje imamo aktivan rezultat. Svesni smo da možemo da odigramo još bolje. Nećemo misliti na ono što je bilo, već na ono što dolazi. To je mnogo važnije, uz podršku navijača možemo dalje – zaključio je Donald za Sportski žurnal.