BEZ GOLOVA: Anemični Partizan bez prave šanse protiv Videotona

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Jevtović, Radin, Janković (Đuričković od 79. minuta), Suma (Ilić od 66. minuta) – Tavamba, Đurđević (Jovanović od 80. minuta).

VIDEOTON: Kovačik – Nego, Juhaš, Fiola, Stopira – Patkaj, Hadžić (Geresi od 33. minuta), Solnoki – Lazović, Henti (Marić od 76. minuta), Šćepović (Szabo od 43. minuta).

Partizan je celo prvo poluvreme imao terensku inicijativu ali u prvih pola sada nije stvorio ni jednu ozbiljniju šansu. Prvu pravu priliku na meču crno-beli su imali u 35. minutu kada je golman Kovačik odbranio šut Vulićevića. Nakon toga, Partizan je stvorio nekoliko polušansi pred golom mađarskog predstavnika. Marko Šćepović je u 41. minutu promašio loptu u šesnaestercu na asistenciju Danka Lazovića i to kada je bio sam. Dva minuta kasnije, Šćepović je napustio igru zbog povrede rebara a zamenio ga je Szabo.

Partizan je u drugom poluvremenu nastavio da ima terensku inicijativu i sa malo više energije ušao u nastavak ali ponovo bez većih šansi. Prva ozbiljnija prilika u drugom poluvrmenu viđena je u 58. minutu kada je kapiten Videotona Juhaš posle kornera šutirao glavom malo pored gola. U 62. minutu nova šansa za Mađare, Nego je šutirao sa neki 25 metara od gola Partizana ali je Stojković bio na mestu i čak uspeo da uhvati snažan šut. Četiri minuta kasnije, Saša Ilić je zamenio Sumu. U 69. minutu sudija je možda napravio grešku kada je dosudio faul pre gola Đurđevića glavom. Minut nakon toga, Henti je i drugi put zakačio kramponima fudbalere Partizana ali ponovo nije dobio ni žuti karton. I treći igrač Videotona napustio je igru zbog povrede, ovo ga puta to je napadač Henti u 76. minutu, koga je zamenio Mirko Marić. U poslednjem minutu meča novo pojačanje Partizana Vladimir Stojković odbranio je šut Patkajija.