MILOJEVIĆ: Očekivanja su velika, da budemo pravi predstavnik Srbije u Rusiji!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da veruje u svoje igrače i da mogu da izbore povoljan rezultat u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Očekivanja su velika, idemo u goste izuzetnoj ekipi, svesni smi uloga. Dobro smo se spremili, igrači su motivisani i ono što javnosti mogu da obećam je da ćemo se truditi. Respektujemo Krasnodar, ali verujemo u sebe – rekao je Milojević novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred put u Rusiju.

Milojevića ne zavaravaju slabiji rezultati Krasnodara u ruskom prvenstvu jer, kako naglašava, predstojeća utakmica biće potpuno drugačija.

– Trudićemo se damo sve od sebe, imamo plan, tu je i faktor protivnika. Krasnodar je ozbiljan tim, skup stranaca, ali prilagodićemo se.

Zvezdin strateg je kazao da ima startnih 11 igrača za meč, ali nije želeo da prognozira rezultat.

– Najbitniji su mi moji igrači, svaki od njih mora da ima automotivaciju da zna da igra za Zvezdu, navijače i da bude pravi predstavnik Srbije u Rusiji.

Prema njegovim rečima nada se nastavku dobrih rezultata i igara, nakon niza od osam pobeda u svim takmičenjima.

– Imamo kontinuitet igara i ono što radimo. Ne možemo da idemo sa razmišljanjem da damo gol pa šta bude – zaključio je trener Zvezde.

Utakmica između Krasnodara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug