FK PARTIZAN: Hvala našim navijačima, zajedničkim snagama do grupne faze UEFA takmičenja!

Čelnici Partizana su se zvaničnim saopštenjem zahvalili svojim navijačima, ali i pripadnicima policije na tome što su omogućili normalno održavanje utakmice sa Olimpijakosom.

Saopštenje crno-belih prenosimo vam u celosti.

– FK Partizan koristi ovu priliku da se zahvali svim učesnicima sinoćnje utakmice FK Partizan – FK Olimpijakos. Navijači našeg Kluba su pokazali kako se bodri tim u evropskom izazovu i iskazali visok nivo odgovornosti i privrženosti.

Posebnu zahvalnost ističemo organima MUP RS koji su, imajući u vidu apel FK Partizan, pristupili delu bezbednosne organizacije ovog sportskog događaja. Misija organa MUP uvek je održavanje i očuvanje javne bezbednosti i svih učesnika u sportskoj priredbi. Savršeno svesni ove obaveze, pripadnici MUP RS su odgovorno omogućili da se sinoć misli i uživa samo u fudbalskoj predstavi.

FK Partizan ističe da i nadalje zajedničkim snagama možemo ne samo dostojno predstavljati naš klub u inostranstvu, već i pokušati da i ove godine, kao što smo na to i navikli, igramo grupnu fazu UEFA takmičenja – stoji u saopštenju Partizana.

FOTO: FK Partizan