OBRADOVIĆ BESAN: Veći sam Srbin od svih u hali, ljudi iz Zvezde mi više nisu prijatelji!

Željko Obradović, očekivano, nije bio zadovoljan po završetku utakmice.

Imao je veoma zanimljivu konferenciju za štampu.

– Četiri zadnja napada i četiri zadnje odbrane, nisam pričao o zadnjem napadu. Mislim da smo morali da dobijemo utakmicu u toj završnici. Počeli smo utakmicu loše, znali smo da mladi igrači Zvezde imaju hrabrosti, primili smo neke poene u tranziciji, znamo da su oni krenuli sa 13:0 protiv CSKA. Bilo je loših situacija. Sve smo predvideli, igrali su sa velikim samopouzdanjem, sa velikom željom, izjavio je popularni Žoc.

Usledio je deo u kome je pričao o šutu Kalinića, ali ni u jednom trenutku nije hteo da spomene ime bivšeg košarkaša Crvene Zvezde.

– Kad igrači pomisle da treba da rade neke druge stvari, a ne ono šta treba da rade, dešava se ovo. Kad nisi strašno talentovan uđeš u halu i treniraš. Pa pogledaš procente, pa opet treniraš.

Na pitanje novinara o atmosferi u Pioniru, najtrofejniji evropski trener imao je šta da kaže.

– Ceo život pokušavam da se ponašam korektno. Skandirali su mi „Željko Turčine…” Jedna stvar me najviše boli, što gospoda iz Zvezde nisu reagovala. Ovo je bilo horski. Bili su mi prijatelji, više ne mogu to da budu. Veći sam Srbin od svih njih zajedno. Lako je biti Srbin ovde, neka budu Srbi tamo gde sam ja bio, posle ovoga u sali za konferencije zavladala je tišina, pitanja više nije bilo, a Obradović je to prokomentarisao sledećim rečima.

– Nema, tajac. Hvala lepo!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!