PONOVO U HUMSKOJ: Niko ne može da mi oduzme emocije prema Partizanu!

marko-nikolic-partizan-fk

Marko Nikolić je ponovo tamo gde mu je najlepše, u Humskoj 1.

Njegov Videoton sutra u 21 čas gostuje Partizanu u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Došli smo do plej-of faze, žreb je rekao da idemo na Partizan, mi to nismo želeli. Ovaj tim Videotona postaje ratnička i pobednička ekipa, veoma sam srećan zbog toga. Izbacivanjem Bordoa napravili smo malu senzaciju. Živimo mali san koji se zove Liga Evrope. S obzirom da sam radio ovde, znam da je za Partizan jedna vrsta moranja u ovom trenutku, a to može da bude naša šansa, rekao je Nikolić.

On smatra da Videotonu igranje u LE nije prioritet.

– Imamo dobar početak sezone, delimo prvo mesto sa Honvedom u prvenstvu, i tu smo u plej-ofu Lige Evrope. To je velika stvar za nas, ali ulazak u grupnu fazi bi bio ostvarenje malog sna. Imamo pravo da se nadamo. Šanse su podjednake, kao i uvek u fudbalu. Mnogo igrača ima iskustvo na ovakvom nivou, svaki detalj mora da bude perfektan. Ko bude držao fokus, ima veće šanse da bude u grupi. I dalje nije imperativ Liga Evrope, ali je atmosfera u Mađarskoj euforična povodom ove utakmice, rekao je bivši trener Partizana.

Naravno ljubimac navijača Partizana se dotakao i emocija koje ga vežu za klub iz Humske.

– Emocije su prisutne, lagao bih kad bi rekao da nije tako. To ne može niko da nam oduzme, niti procenjuje koliko volimo Partizan, mi koji smo u Mađarskoj. Naravno, radimo u Videotonu sad i moramo da budemo profesionalci kao i uvek do sada u karijeri, zaključio je Nikolić.