GROBARI U EKSTAZI: Partizan dovodi zversko pojačanje?

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

Da li će Nikola Milutinov da se vrati u Partizan? Spekulisalo se o tome i prošle godine, isto se dešava i pred početak nove sezone. Da li bi centar srpske reprezentacije mogao iz Olimpijakosa da dođe u Humsku? Prema informacijama „Mozzartsporta“ šansa za to postoji, ali ne zavisi samo od crno-belih.

 


„Ključan igrač u čitavoj zavrzlami je Saša Vezenkov i još uvek nije raščivijana situacija sa Torontom. Jedni tvrde da će ostati u Reptorsima, drugi da se vraća u Evropu i da će potpisati za Olimpijakos. Ako se to desi, onda postoji realna mogućnost da Milutinov izađe iz ugovora koji važi i sledeće sezone“, navodi se u tekstu.


Moglo bi to da ima uticaj i na Crvenu zvezdu Meridianbet. „Ima još jedno ime koje mora da se napomene u čitavoj priči – Filip Petrušev. Nije tajna da ga crveno-beli žele, ali bi bilo iznenađenje da grčki klub pusti oba srpska igrača“, dodaje se u tekstu.

 


Na utakmici između Partizana i Olimpijakosa krajem marta su navijači izviždali Milutinova i u njegovu odbranu tada je stao prvi čovek kluba Ostoja Mijailović. „Bio sam tužan jer su mi neke slike prošle kroz glavu, kada su naši navijači vređali. 2017. smo Nikoli dugovali oko 200.000 evra i mogao je odmah da naplati taj novac, a napravio je reprogram da ga naplati u narednih 5 godina, kasnili smo kad je bila korona i nismo imali novca, i nije pravio problem“, kazao je Mijailović tada.

Be the first to comment on "GROBARI U EKSTAZI: Partizan dovodi zversko pojačanje?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*