ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Oglasila se Anđušićeva žena nakon njegovog odlaska iz Partizana, imala je šta da kaže!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

KK Partizan se u utorak zvanično oprostio od Danila Anđušića koji je posle dve godine završio treći mandat u crno-belom dresu.

Iskusni šuter u minuloj sezoni nije dobijao veliku minutažu, a u narednoj će po svemu sudeći nositi dres Dubaija, novog člana ABA lige.

 


Dan po napuštanju „parnog valjka“, Ivana, supruga rođenog Beograđanina oglasila se na društvenim mrežama.

– Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bi prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio ABA ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju – dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu – napisala je Ivana.

 


Danilo je u dresu Partizana osvojio KLS i Kup Radivoja Koraća 2012. godine i ABA ligu 2023, posle deset godina posta za crno-bele.

Be the first to comment on "ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Oglasila se Anđušićeva žena nakon njegovog odlaska iz Partizana, imala je šta da kaže!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*