PRAVA JE ZVER: Zahid završio Partizanu SJAJNO pojačanje!

Fudbaleri Partizana se u Sloveniji vredno spremaju za narednu sezonu.

Crno-belima se u ponedeljak na pripremama u Termama Čatež pridružio i reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić.

 


On je u redove Partizana stigao iz turskog Ankaragučua.

Mujakić je otkrio da je veliki udeo u njegovom dolasku u Partizan imao i vezista Parnog valjka Gajas Zahid, sa kojim je nekada zajedno nastupao u dresu Ankaragučua.

– Fudbaleri imaju tendenciju da menjaju sredine, da se adaptiraju na neke nove uslove. Ovoga puta imam sreću da u Partizanu već igra moj prijatelj iz Ankaragučua Gajas Zahid i, pre nego što sam prihvatio poziv, razgovarao sam i sa njim, preneo mi je utiske, rekao sve najbolje o klubu i posle sam još lakše doneo konačnu odluku. Ekipa me je prihvatila baš lepo, upoznao sam sve saigrače, pričao i sa trenerom i utisci su sjajni – izjavio je Mujakić na početku razgovora sa novinarima.

Zahid je novinarima rekao kako je Mujakić najbrži štoper kojeg je ikada upoznao.

– Brzina je jedna od mojih glavnih karakteristika, ali da ne pričamo puno o tome nego da vidimo sve na terenu.

Pregovori Partizana i Ankaragučua bili su dugačli i naporni, ali je na kraju presudila Nihadova želja da dođe u redove srpskog velikana.

 


– Trebalo bi mi bar sat da vam ispričam o tome. Bilo je baš komplikovano, Ankaraguču je zahtevao odštetu koja nije bila realna, jer smo ispali iz Supelige, dok je Partizan nudio realan iznos. Vrteli smo se u krug desetak dana, ali kada želja igrača i kluba postoje i kada zajednički rade na tom cilju, onda ništa nije nedostižno.

Treba napomenuti da je veliku ulogu u ovom transferu imao i trener Partizana Aleksandar Stanojević koji se odlično upoznao sa kvalitetima Mujakića dok je radio u Turskoj.

Be the first to comment on "PRAVA JE ZVER: Zahid završio Partizanu SJAJNO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*