„TOTALNA NULA“ HOLANDIJE I FRANCUSKE: Ukrajina od ponora do zvezda

Fudbaleri Holandije i Francuske odigrali su jedan od derbija Evropskog prvenstva, ali strelci nisu bili naročito raspoloženi – „lale“ i „trikolori“ su bili učesnici prve utakmice na takmičenju u Nemačkoj koja je završena rezultatom 0:0.

 


Posle drugog kola u ovoj grupi Holandija na prvom i Francuska na drugom mestu imaju po četiri boda, Austrija je treća sa tri, dok je Poljska poslednja u grupi bez bodova.

Fudbalska reprezentacija Ukrajine je već pakovala kofere, ali je uspela preokretom da savlada Slovačku sa 2:1 u drugom kolu grupne faze i da okrene svoju sudbinu na Evropskom prvenstvu.


Slovaci su poveli golom Šranca u 17. minutu, ali su Šaparenko u 54. i Jaremčuk u 80. minutu od rešene grupe E napravili totalni haos i neizvesnost.

Nakon prvog prvog dela igre je bilo već viđeno da slovačka selekcija ide dalje sa šest bodova, ali je fudbal napisao još jednu zanimljivu priču i totalno izbrisao ovaj pomenuti deo.

 


Sada, Slovačka, Ukrajina i Rumunija imaju po tri boda, a Belgija niti jedan, ali Rumuni i Belgijanci bi trebalo tek da odigraju meč drugog kola. Biće svega…

Be the first to comment on "„TOTALNA NULA“ HOLANDIJE I FRANCUSKE: Ukrajina od ponora do zvezda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*