NIKAD ŽEŠĆI NAPAD: Sin legendarnog selektora BRUTALNO opleo po Piksiju!

EPA/Antonio Cotrim

Puno manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini… Odavde je to prelako pričati, ali puno je nelogičnosti, rekao je iskusni stručnjak

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 sa Slovenijom u Minhenu u drugom kolu C grupe Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

 


Kritike na račun izabranika Dragana Stojkovića Piksija izneo je Amar Osim, najtrofejniji stručnjak iz Bosne i Hercegovine.

Puno manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini… Odavde je to prelako pričati, ali puno je nelogičnosti. Puno je kvaliteta, talenta i želje, borili su se do kraja, verovali da se mogu vratiti i vratili su se, ali puno dezorganizacije – rekao je Osim, trenutno stručni konsultant BHT 1.

Sin legendarnog Ivice Osima koji je bio selektor Jugoslavije šest godina smatra da jedan igrač treba da dobije više prilika.


Mali Samardžić ti nije nikakva opcija, a igra u Udinezeu… Mlađi je od ovih glavnih i igra u boljoj ligi nego što je turska ili saudijska. Na kraju je nešto i uradio. Ima lijevu nogu dobru skoro kao i Tadić, a ovi im moraju igrati jer su kao zvijezde iako nisu kompatibilni. Tanko – istakao je Osim.

Posebno je bio iznenađen da je Srbiji u drugom poluvremenu na levom beku igrao dešnjak, a na desnom levak.

 


Tek mi je to novost. Nikad u životu nisam vidio da neko na 3-5-2 igra s dva beka s kontra nogama, a imaš dva špica kojima je najveći kvalitet igra u šesnaestercu na lopte sa strane – poručio je Osim.

Be the first to comment on "NIKAD ŽEŠĆI NAPAD: Sin legendarnog selektora BRUTALNO opleo po Piksiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*