TERZIĆ PONOVO UDARA NA PARTIZAN: To su bile legalizovane pljačke!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda ima sedam uzastopnih titula u nizu, čime je nadmašila večitog rivala Partizan koji je u periodu od 2008. do 2013. godine osvojio šest uzastopnih pehara u Superligi Srbije.

O tom periodu dominacije crno-belih govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 


On je u intervjuu za „Telegraf“ iskoristio priliku da žestoko udari po Partizanu, ali i nekadašnjem predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

– Tomislav Karadžić jeste partizanovac i on je došao u fotelju Fudbalskog saveza Srbije iz fotelje predsednika fudbalskog kluba Partizan. Ali ja iskreno kažem, nisam očekivao da će on toliko baš da zabrazdi. Tole kao čovek voli samo sebe. On nikog drugog ne voli, samo sebe voli i samo gleda svoj interes. I mislio sam da će, gledajući svoj interes, da bude tu neutralan. Da će biti predsednik i Zvezdi i Partizanu. Međutim, politička struktura unutar države je bila tada jako naklonjena Partizanu. I Tole Karadžić se sa tim ljudima družio privatno. I pod uticajem svega toga oni su zloupotrebljavali sudijsku organizaciju, zloupotrebljavali su i ceo fudbalski savez. Mislim, te neke utakmice koje su se konkretno dešavale… – rekao je Terzić i dodao:

– Ja se sećam, te 2008. ili 2009. godine, to polufinale kupa, recimo, Zvezda-Partizan kad su igrali, kad su oni poništili golove. Pa sećam se one utakmice Partizan-Vojvodina, kada je Vojvodina napustila teren. Mislim, to nije bilo suđenje, to su bile pljačke. To su bile pljačke, to su bile legalizovane pljačke. I naravno da je to izazvalo ogroman otpor zvezdaške javnosti, navijača, zvezdaške zajednice. Mislim, njegov barjak se vijorio na južnoj tribini Partizanovog stadiona kao Al Kapone i Zvezda je prosto bila prepuštena sama sebi.

Dodaje da su mnogi imali interes da napakoste Zvezdi.

 


– Zvezdu su razvaljivali, a mnogi su imali interes da se Zvezda razvali. Mnogi su imali interes da se Zvezda razvali jer Crvena zvezda sa svom svojom snagom, potencijalom, kapacitetom, severnom tribinom, navijačima, mnogima smeta. Mnogima je u tom momentu smetala. I negde su hteli da se Zvezda učini što slabijom. Negde im je to i godilo, negde im je to malo i imponovalo. A Zvezda nije imala ko da je zaštiti u to vreme. Tako da, cela ta priča je počela mnogo pre mog dolaska u Zvezdu 2014. Ja sam se samo naslonio na to. Međutim, Tole je ubrzo otišao iz FSS. Mislim, posle godinu dana, on je 2015. napustio Savez po mom dolasku u Zvezdu.

4 Comments on "TERZIĆ PONOVO UDARA NA PARTIZAN: To su bile legalizovane pljačke!"

  1. Грачаница | 14/06/2024 at 09:12 | Одговори

    Дукљанина сендвичарски,лечи се.

  2. Ma Mamu ti lopovsku jebem I tebi I onom duhu sto lebdi iznad Marakane, a o cemu ti pricas govno lopovskoj jedno,pa stosi bezao iz Srbije u inostranstvo Ako SI posten,nadam se samo dace I Zvezda isto proci kao I Ofk Beograd,I’ma jedna stara narodna,Kurve pricaju o postenju a Lopovi o casting I postenju

  3. Pa on opisuje sve ono sto on sada radi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*