PARTIZAN SE OGLASIO: Nećemo da učestvujemo u ovakvom skandalu!

FOTO: KK Partizan

Partizan se oglasio novim saopštenjem, posle čitavog haosa u „Beogradskoj areni“, u utakmici sa Crvenom zvezdom.

Druga finalna utakmica je prekinuta na 7:55 minuta pre kraja treće četvrtine pri vođstvu Partizana 57:45.

 


Saopštenje vam prenosimo u celosti:

„Druga utakmica finala AdmiralBet Superlige Srbije između Partizana Mozzart Bet i Crvene zvezde je prekinuta na 7.55 sekundi pre kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 u korst crno-belih. Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vređanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu.

Podsećanja radi, samo u ove dve nepune utakmice, vređani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vređanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja.

Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata.

Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama.

 


Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način dodele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, a KK Partizan Mozzart Bet u takvom skandalu ne želi da učestvuje“, poručili su crno-beli.

Be the first to comment on "PARTIZAN SE OGLASIO: Nećemo da učestvujemo u ovakvom skandalu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*