SKANDALOZNI GRUJIN PRESUDIO: Zvezdi pobeda od 20:0 i titula!

Sve je jasno nakon haosa i nove košarkaške sramote u režiji dva naša najveća kluba – Zvezdi će pripasti pobeda i trofej Superlige.

To je novinarima u Areni u sredu uveče, nakon prekida meča, rekao direktor takmičenja Aleksandar Grujin.

 


Na pitanje novinara šta će se dalje dešavati, šta je nastavak svega ovoga, bio je jasan:

„Nastavak je da će se sutra registrovati utakmica na osnovu izveštaja delegata, službenim rezultatom 20:0 za Zvezdu“

Prethodno, osvrnuo se na sve ono što se dešavalo i na to da li su sve odluke bile u skladu sa pravilima, nakon što je bilo jasno da se utakmica neće igrati.

„Jednostavno nema razloga da se sumnja. Jedini koji je merodavan je prvi sudija i delegat. Sve informacije koje dobijate dobijate od prvog sudije odnosno delegata.

Najveća zabuna nastala je onog trenutka kada je zvanični spiker, bez konsultacija sa predstavnicima lige, objavio da se utakmica neće igrati.

„Ono što je oficijalni spiker uradio, nemam objašenje za to, to pitajte njega. Ne znam da li je to uradio na svoju ruku ili u saglasnosti sa nekim, ali to nije smelo da se desi, to je odluka na štetu Partizana“.

Ponovio je Grujin da je sve urađeno prema propisima.

 


„Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom (Stojanovićem) i sve što je urađeno urađeno je sa propozicijama takmičenja“.

Postavilo se i pitanje dodele pehare Zvezdi.

„To ćemo u dogovoru sa njima u narednim danima, pretpostavljam da će organizovati prigodan termim i uručićemo im priznanja“.
TEKST SE NASTAVLJA POSLE OGLASA

Be the first to comment on "SKANDALOZNI GRUJIN PRESUDIO: Zvezdi pobeda od 20:0 i titula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*