SADA JE SVE JASNO: Ovo je pravi razlog Kaboklovog odlaska!

FOTO: ABA liga/Dtagana Stjepanović

Bruno Kaboklo je tema broj jedan u košarkaškoj Srbiji, a stižu nove informacije o njegovom „begu“ iz Partizana i Srbije.

Brazilski centar je otišao iz Partizana, kako je navedeno „grubo prekršivši klupsku disciplinu“.

 


Prvobitno obrazloženje bilo je da je otišao u Brazil zbog okupljanja reprezentacije.

Međutim, ubrzo se javio selektor „karioka“ Aleksandar Aco Petrović i istakao da oni imaju obavezu da se jave tek posle finalne serije KLS.

I onda je stigla nova informacija, koja ukazuje da je Kaboklo otišao u Orlando zbog sudskog procesa u borbi za starateljstvo nad detetom koje vodi sa bivšom suprugom.

Kako je objavio „Mozzartsport“,  Kaboklo je preko agenta pre desetak dana, ali ne i direktno, pitao klub iz Humske da napusti tim zbog suđenja kojie ima početkom juna.

Ali iz Partizana su istakli da im je brazilski centar potreban jer već u ponedeljak počinje finale nacionalnog šampionata Srbije sa Crvenom zvezdom.

 


Kaboklo je odigrao majstoricu polufinala sa Megom, potom posle meča pričao novinarima šta bi trebalo promeniti u finalu protiv Zvezde i – nestao.

Nije se javio nikome u klubu, a čelnici kluba i Željko Obradović su za njegov odlazak saznali sasvim slučajno. I to tako što je u svlačionici zaboravio neke stvari, te je tada pozvan i shvaćeno je da je on na aerodromu u Nemačkoj.

Be the first to comment on "SADA JE SVE JASNO: Ovo je pravi razlog Kaboklovog odlaska!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*