NAĐ ODLAZI IZ PARTIZANA? Evo šta on kaže o tome!

FOTO: FK Partizan

Albert Nađ je u smiraju sezone stigao na klupu Partizana umesto smenjenog Igora Duljaja.

Njegov dolazak nije doneo mnogo toga, ali je nekadašnji vezista uspeo da ispuni cilj, osvoji drugo mesto i izbori kvalifikacije za Ligu šampiona.

 


Nađ je sa Partizanom potpisao ugovor na godinu i po dana, ali i pored toga još uvek nije sigurno da će on i dalje ostati na klupi voljenog kluba.

On je u „Partizanovom podkastu“ govorio o svemu tome.

– O planovima još nismo pričali, jer smo pre nekoliko dana završili prvenstvo. Nisam ni seo sa ljudima iz kluba da mi kažu kakve imaju planove u vezi – svega. Tako da o planovima ne možemo još da pričamo – rekao je Nađ.

Nađ je nahvalio golmana Parnog valjka Aleksandra Jovanovića, koji je tokom čitave sezone bio ubedljivo najbolji i najkonstantniji fudbaler Partizana.

 


– Što se tiče minule sezone, mislim da moramo svi biti saglasni da je Aca Jovanović bio naš najbolji igrač i da nismo imali njega na golu, ne bismo sad pričali o drugom mestu i moguićnosti da igramo u evropskim takmičenjima. Ponavljam još jednom, Aca Jovanović je Partizanov pravi junak ove sezone, koji je uspeo da nas održi na drugom mestu. Njega sam upoznao ove godine i definitivno ima karakter, odnosno sve predispozicije da bude kapiten bilo koje ekipe. Dobro brani, dobar odnos sa javnošću i igračima, zna kad treba da podvikne i posavetuje. Zaslužio je da ga nekako nagradimo za sve što je učinio za nas ove sezone.

1 Comment on "NAĐ ODLAZI IZ PARTIZANA? Evo šta on kaže o tome!"

  1. moze ovaj da Prica šta hoce ali bolji je golman Sasa stamenkovic

Leave a comment

Your email address will not be published.


*