NANELI: Morao sam da se zaštitim od agresivne osobe!

FOTO: KK Partizan

Košarkaš Partizana Džejms Naneli sada se detaljnije oglasio o sukobu sa Stefanom Lazarevićem.

Amerikanac se oglasio saopštenjem na društvenim mrežama u kojem je opisao čitav tog događaja.

 


Njegovu poruku prenosimo u celosti:

„Ja znam ko sam, a ne šta drugi misle da sam. Niti sam ono što drugi žele da budem. Ja sam ja. Izmišljotina i manipulacija nisu bili neophodni u ovoj situaciji jer postoje jasni video dokazi koji otkrivaju da sam morao da se zaštitim od agresivne osobe

Nakon pokušaja da smirim situaciju koju sam osećao da dolazi, sa rukom oko vrata i pesnicom koja je krenula ka meni, nisam imao drugog izbora nego da se odvojim od njega. Nema nikakvog animoziteta prema njemu, nadam se da je dobro.

Bilo koji narativ o meni koji ne uključuje da sam pošteno ljudsko biće ne može biti istinit niti će biti prihvaćen. Nikada neću biti savršen i ne težim tome, samo učim na greškama, dok sebe smatram odgovornim da postanem bolji iz prošlih grešaka. Ja inače nisam rasista, za one ljude koji su mi govorili da sam rasista dok su me nazivali crnim majmunom, šaljući mi banane (mada ih volim u smutijima nije moj omiljeni izbor) bezbrojne količine rasističkih reči, pretnji, kroz sve to neće uticati na moje mišljenje o drugim velikim srpskim ljudima sa kojima sam gradio odnose tokom svog boravka ovde“, naveo je Naneli.

 


Podsetimo, Naneli nije igrao u trećem meču finala ABA lige zbog odluke Željka Obradovića da ga ostavi van tima.

1 Comment on "NANELI: Morao sam da se zaštitim od agresivne osobe!"

  1. Dali kamera kaže nešto o Vama, kad ste ga uhvatili za vrat? ili je i tad bio rasista,Lazarević.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*