OBRADOVIĆ PRIZNAO: Ja sam bio taj…

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Zvezda je u trećem meču finala pobedila Partizan u Beogradskoj areni 82:76 i tako zauzela regionalni tron.

Svemu tome prethodila je tuča Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, a o incidentu je upitan i trener Partizana Željko Obradović.

 


„Da li je uticalo, koliko je uticalo… Ja sam zaista bio iznenađen kad su došli da mi kažu, mi smo imali trening od 10 taj trening pred utakmicu, ja sam pitao kad dolaze, oni dolaze u 11.30, ja sam završio pre 11. Upravo da ne bi dolazilo da se viđamo, nisam mislio da će se nešto dogoditi, jer nema razloga. Došli su ljudi, rekli su šta se dogodilo, krenule se u ovakve i onakve priče. Ko je, kako, zašto započeo, to je ružna slika i ja ne opravdavam, da li je igrač Zvezde započeo, šta je uradio.“, rekao je Obradović na konferenciji za medije, a potom i nastavio:

„Ne znam Naneli šta je uradio takođe, nisam gledao sajtove, muka mi je bilo kad sam čuo da je došlo do tako neke sitaucije, odluka da Naneli ne bude u timu je moja. Mislio sam da posle toga što se desilo jutros, proveo je u policiji ne znam koliko sati, on po mom mišljenju nije bio spreman da igra. To je odluka jer vodim računa o timu, stojim iza nje. Nemam nikakav razlog da ne verujemo Džejmsu u to što mi je ispričao, svako mora da odgovara za svoje postupke“, dodao je Obradović.

On sve sada prepušta organima reda.

 


„Postoje organi koji će da se bave time, pominje se da nema nekih minuta sa videa, ne bih da ulzaim u to. Žao mi je, mislim da je taj Lazarević izvanredan momak, žao mi je što je tako. Šta se dešavalo, ne znam i neću da ulazim u detalje. Žao mi je da se o tom nekom incidentu pred finale priča i da je to nešto što je dobilo toliko prostora da se priča o tome. Jedna situacija koja ne bi poželeo da se dogodi, svako treba da odgovara za svoje postupke“, istakao je Obradović.

Be the first to comment on "OBRADOVIĆ PRIZNAO: Ja sam bio taj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*