DOKLE ĆE SRPSKI FUDBAL TRPETI TEROR PAVLA ILIĆA? Unakazio je derbije, a sada je dosudio NAJSMEŠNIJI penal ove sezone! (VIDEO)

Sudija Pavle Ilić je na iznenađenje mnogih je imao tu priliku da sudi dva uzastopna večita derbija između Crvene zvezde i Partizana.

Na njima je napravio sijaset grešaka, od kojih su većina na štetu Partizana.

 


Ipak, u sudijskoj komiji FSS na to nisu obraćali pažnju, te na njegovo suđenje nisu imali nikakve zamerke.

Nekoliko nedelja nakon tih derbija došao je novi dan u kojem smo mogli da vidimo dominaciju zatvorskog čuvara Pavla Ilića.

On je bio glavni sudija na meču između Železničara iz Pančeva i Novog Pazara. Gosti su već obezbedili opstanak u ligi, dok je Pančevcima ovaj meč bio od velikog značaja.

Ipak, umesto fudbalera, glavni akter ovog meča bio je nedorasli Ilić.

Zatvorski čuvar je kriminalno sudio na ovom meču, a vrhunac svega dogodio se u samoj završnici meča kada je Železničaru dosudio penal nakon što je fudbaler Novog Pazara Adešina leđima udario loptu. Svemu je prethodio ofsajd, ali su VAR soba i Pavle Ilić na sve to ostali nemi.

Železničar je iskoristio penal, kasnije postigao još jedan gol i stigao nadomak baraža.

 


Pavle Ilić je tako još jednom pokazao da je zalutao na superligaške terene i posle ovog ukoliko bude dobio priliku da sudi još jedan meč najjačeg ranga srpskog klupskog fudbala, biće to samo dokaz da je on sa razlogom tu gde jeste.

Be the first to comment on "DOKLE ĆE SRPSKI FUDBAL TRPETI TEROR PAVLA ILIĆA? Unakazio je derbije, a sada je dosudio NAJSMEŠNIJI penal ove sezone! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*