PARTIZAN OTKRIO: Ukoliko se OVO dogodi, meč će biti prekinut!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda i Partizan od 20:30 započinju finalnu seriju plej-ofa ABA lige.

Crveno-beli su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ domaćini u prvom meču.

 


Nakon što se oglasio Nebojša Čović​​​​​​​, stigla je nova poruka iz crno-belog tabora.

Partizan je objavio novo saopštenje, koje prenosimo u celosti.

– Na današnjem sastanku koji je održan u sedištu MUP-a, predstavnici Partizana su upoznati sa svim planiranim bezbednosnim merama za predstojeće mečeve finalne serije ABA lige. Poučeni iskustvom iz prethodnih sezona, kada je utakmice u Hali „Aleksandar Nikolić“ organizovala Zvezda, predstavnici crno-belih su insistirali na garancijama za uslove koji dozvoljavaju neometano odigravanje utakmice.

Tokom sastanka kojem su pored predstavnika bezbednosnih organa Republike Srbije prisustvovali i predstavnici Zvezde, jasno je istaknuto da će svako ugrožavanje fizičkog integriteta aktera utakmice i članova delegacije Partizana (neposredno, ili posredno putem bacanje predmeta, pljuvanja i sličnih aktivnosti kojima su naše utakmice u prošlosti bile uprljane), dovesti do napuštanja terena dok se ne steknu adekvatni uslovi za igru. O navedenom je obavešten i menadžment ABA lige.

 


Želja Partizana je da pobedu odnese tim koji će prikazati bolju igru na terenu. Ono što sigurno neće biti dozvoljeno, to je da prelomni faktor utakmice bude bilo čija zabrinutost za fizičku sigurnost usled ugrožavanja iste sa tribina ispunjenim navijačima domaćeg tima. Ova finalna serija je prilika da ružne scene ostavimo u prošlosti i pokažemo sposobnost da se utakmice sa velikim ulogom mogu odigrati u sportskoj atmosferi. Derbi može da počne! Neka pobedi bolji – stoji u saopštenju Parnog valjka.

Be the first to comment on "PARTIZAN OTKRIO: Ukoliko se OVO dogodi, meč će biti prekinut!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*