JASAN ZAHTEV CRNO-BELIH: Partizan preti NAPUŠTANJEM terena!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Partizan oglasio se na nešto manje od 24 časa pre početka finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

Iz crno-belog tabora su naglasili da „očekuju sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice“.

 


Aktuelni šampiona ABA lige biće gost u prva dva meča koja se igraju u hali „Aleksandar Nikolić“, a očekuju i striktnu primenu navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji klub je domaćin utakmice.

„Crno-beli će ove sezone prvi put igrati u nekadašnjem „Pioniru“, jer je u dosadašnjem toku sezone, rival dva meča protiv Partizana, kao domaćin igrao u Beogradskoj areni“, piše na početku objave Košarkaškog kluba Partizan.

Partizan navodi da će se u ponedeljak, na dan prvog meča, održati sastanak sa predstavnicima MUP-a.

„Uoči meča, za ponedeljak 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP. Od tog sastanka, KK Partizan Mozzart Bet očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije kuba“.

Iz Humske su poručili i da su odlučni u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice.

„Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji klub je domaćin utakmice. KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice“

 


Prva utakmica finala je u ponedeljak u 20:30 časova, druga u sredu u 19:30, a treća u kojoj će domaćin biti Partizan u nedelju u 21 sat.


Eventualni četvrti i peti dueli će biti odigran 21. i 25. maja.

Be the first to comment on "JASAN ZAHTEV CRNO-BELIH: Partizan preti NAPUŠTANJEM terena!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*