PORAŽAVAJUĆE CRNO-BELE BROJKE: Partizan za PET utakmica primio više golova nego za ČITAVU sezonu pod Aleksandrom Stanojevićem!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u poslednjih pet kola igraju katastrofalno u Superligi Srbije.

Crno-beli su u tih pet utakmica doživeli četiri poraza i odigrali nerešeno sa Napretkom iz Kruševca.

 


Prosto je neverovatno da je odbrana Parnog valjka za 450 minuta fudbala primila neverovatnih 14 golova.

Sve je krenulo od poraza na Banovom Brdu od Čukaričkog rezultatom 3:2. Usledio je poraz od Crvene zvezde na Marakani rezultatom 3:2, a potom je i TSC bio bolji od Partizana u Humskoj rezultatom 2:1.

Humsku je osvojila i Vojvodina koja je savladala crno-bele rezultatom 3:2, a Partizan je niz poraza prekinuo remijem rezultatom 3:3 protiv Napretka u Kruševcu.

Zanimljivo je da je u sezoni 2021/22 Partizan pod vođstvom Aleksandra Stanojevića za svih 37 kola Superlige Srbije primio ukupno 13 golova.

Dakle, Parni valjak je u poslednjih pet kola uspeo da primi isti broj pogodaka kao za jednu čitavu sezonu.

Kada pogledamo čitavu tekuću sezonu, porozna crno-bela odbrana je kapitulirala čak 46 puta. 

Manje golova od Partizana, pored Crvene zvezde, primili su TSC, Čukarički, Novi Pazar i Radnički Niš, dok je Spartak iz Subotice primio isti broj golova kao i velikan iz Humske 1.

Crno-beli su prošle sezone osvojili tek četvrto mesto, ali su za 37 kola primili 34 gola.

Nema sumnje da je odbrana najveći Partizanov problem, koja je čak 14 puta u Superligi Srbije uspela da primi dva ili više golova na jednoj utakmici.

 


Uz to treba napomenuti da je golman Parnog valjka Aleksandar Jovanović verovatno i najbolji igrač tima ove sezone i pravo je pitanje šta bi bilo sa crno-belima da on ne brani na ovako visokom nivou.

Do kraja sezone ostala su još tri kola, a Partizanu je potrebno sedam bodova kako bi osigurao mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sa ovakvom odbranom pitanje je koliko je to realno.

1 Comment on "PORAŽAVAJUĆE CRNO-BELE BROJKE: Partizan za PET utakmica primio više golova nego za ČITAVU sezonu pod Aleksandrom Stanojevićem!"

  1. gospodo, ne ide vam matematika. Na poslednjih 5 utakmica smo primili 14 golova što nije isto kao 13, koliko smo primili za celu sezone kad je Stanojević bio trener

Leave a comment

Your email address will not be published.


*