NAĐ GOVORIO NAKON NOVOG KIKSA: Ponovo je dao HIT izjavu!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana i peti put u nizu nisu uspeli da pobede u domaćem prvenstvu.

Crno-beli su jedva spasili živu glavu i osvojili bod protiv Napretka u Kruševcu, a krajnji rezultat bio je 3:3.

 


Po završetku utakmice za TV Arena Sport govorio je trener Parnog valjka Albert Nađ.

„Pre svega, mislim da smo dobro počeli utakmicu. Mislim da nismo ovoliko šansi imali u poslednjih 5-6 utakmica. Ne znam zbog čega smo naivno primali golove. Posle svega što se dešavalo, ovaj bod nam ipak nešto znači, ali to nije ono što smo planirali. Koliko ja vidim sa strane, ekipa je u velikom nokdaunu. Ovo traje malo duže, ne samo u ovih par kola. Želim da navijači daju podršku klubu i oni koji vole Partizan, pružaće podršku ekipi“, rekao je Nađ.

Na kraju meča, navijači Partizana su skandirali “Alberte, odlazi“. Kako on to komentariše?

“Navijači treba da vole svoj klub, nemam nikakav problem sa njihovim stavovima, shvatio sam u životu da nikad ne mogu svi da te vole“, poručio je Nađ.

On se potom pojavio na konferenciji za medije, gde je imao nešto opširnije obraćanje.

„Teško je bilo šta pričati posle ovakve utakmice, jer sam izraz lica igrača u svlačionici pokazuje da nismo ostvarili ono što se od nas očekivalo. Imali smo bezbroj šansi, a Napredak je iskoristio te neke slabosti koje su se ponavljale u defanzivi. Stekao je prednost, pa smo u nastavku morali da jurimo, ali ovoga puta nismo uspeli da potpuno preokrenemo kao u nekim ranijim mečevima protiv IMT-a, Radnika““, rekao je na početku trener Partiana Albert Nađ.“

Usledilo je pitanje novinara zašto danas nije bilo u protokolu defanzivnog veziste Frenka Kanutea.

“Dan pre puta se požalio na problem zadnje lože. Pitali smo ga da li je spreman, može li da odgovori zahtevima za utakmicu ako bismo ga ubacili u nekom trenutku, a rekao je da ne želi da reskira bilo šta, da nije 100 odsto spreman i nisam želeo da rizikujem. Zato ga nismo ni poveli“.

 


Na pitanje zašto je u drugom delu sezone Kanute malo igrao, Nađ je dao još zanimljiviji odgovor.

“To je pitanje za mog prethodnika. Jesam ja bio tu, ali prethodnik ga je i doveo, i računao na njega, a onda je doveden Ovusu i dobio je prednost. Kanute je zatim bio povređen, tokom priprema na Kipru nije bio u punom trenažnom procesu, a u utorak se požalio na bol u zadnjoj loži, iako dan ranije nismo neki intenzivan trening. Došao je pred put i rekao da ga boli, da nije spreman“.

Kako dalje?

“Nismo ispunili šta smo planirali. Izrazi lica igrača u svlačionci to pokazuju. Imali smo dosta prilika, a Napredak je koristio slabosti koje nam se pojavljuju u defanzivi. Stvorio je prednost koji smo jurili. Sad nismo uspeli da prokrenmo, možda plaćamo za one iz perioda kad smo okretali rezultate protiv Radničkog iz Niša, IMT-a, Radnika… Moramo da se borimo. Kad je Zvezda prešla na prvo mesto i odmakla nam, osnovni cilj je bio da zadržimo drugo mesto, kako bi uišli u kvalifikacije za Ligu šampiona. Teško će biti u poslednje tri utakmice. Vidite da ekipa nema nimalo samopouzdanja. Da li može da se podigne? Ceo stručni štab to pokušava, ali momci moraju sami“, konstatovao je Nađ.

Be the first to comment on "NAĐ GOVORIO NAKON NOVOG KIKSA: Ponovo je dao HIT izjavu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*