ISPLIVALO: Savić kažnjen zbog psovanja Nebojše Čovića!

FOTO: KK Partizan

Direktor Partizana, Zoran Savić, kažnjen je sa 1.500 evra zbog incidenta nakon utakmice protiv Studentskog Centra.

U pitanju je drugi meč četvrtfinala ABA lige koji je pripao crno-belima u Podgorici.

 


Savić nije bio zadovoljan suđenjem na tom meču, a delegat, Milorad Pantović, u zapisniku je naveo šta se sve dešavalo u dvorani „Morača“.

Između ostalog, Savić je u burnom obraćanju sudiji Draganu Porobiću psovao i predsednika Crvene zvezde Meridianbet, Nebojšu Čovića.

„Po završetku utakmice, nakon odlaska prema sudijskoj svlačionici (u tunelu i hodniku) sačekao nas je gospodin Zoran Savić i verbalno napao Dragana Porobića uz nis psovki (j… mater, p… materina, j… Čović i ti njega, videćeš ti). Moguću dalju konverzaciju sprečio je kolega Josip Radojković stavši ispred njega. Sve ovo mogu potvrditi i potvrđuju moje kolege“, navedeno je u zapisniku posle utakmice i obrazloženju Savićeve kazne na sajtu ABA lige.

Pored pomenute novčane kazne od 1.500 evra, Savić je kažnjen i zabranom prisustva na jednoj utakmici, koju je odradio u ponedeljak kada su crno-beli obezbedili igranje polufinala ABA lige ubedljivom pobedom nad ekipom iz Podgorice.

Odnosi između Savića i Čovića već neko vreme su daleko od prihvatljivog nivoa, a na početku ove godine došlo je do uzavrele rasprave preko medija i izjava.

 


Savić je u intervjuu za Kurir poručio da ne želi da razgovara sa Čovićem i da njih dvojica ne pričaju još od 1996. godine, nakon čega se saopštenjem oglasio prvi čovek crveno-belih.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "ISPLIVALO: Savić kažnjen zbog psovanja Nebojše Čovića!"

  1. Bitno da se nesme kazniti ni klubovi mu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*