DIVNE VESTI: Porodila se Ana Ivanović!

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović porodila se po treći put.

Ona je do sada imala dvojicu sinova sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a sada se njihovoj skladnoj porodici pridružio i treći sin, saznaje naš portal.

 


Ana i Bastijan su prethodnoj dvojici sinova dali ime Luka i Leon, a još uvek nije poznato kako će se zvati najmlađi naslednik.

Oni su se iz Čikaga preselili u selo Vestendorf u Austriji, daleko od gradske gužve i vreve, kako bi njihovi naslednici mogli da odrastaju u miru.

Bivša teniserka je takođe mnoge iznenadila izjavom da njeni sinovi, koje je dobila u braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, uopšte nisu svesni koliko su im roditelji poznati.

– Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao „Mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom“, ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno – rekla je Ana Ivanović u jednoj emisiji.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DIVNE VESTI: Porodila se Ana Ivanović!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*