SUZA SUZU STIŽE: Grobari se na DIRLJIV način opraštaju od nastradalih na Vračaru (FOTO)

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana od 20:30 igraju četvrti meč Top 8 Evrolige protiv Real Madrida.

Štark arena će biti ponovo ispunjena do samog kraja, a navijači crno-belih pokrenuli su akciju kojom bi se na emotivan i dirljiv način oprostili od stradalih u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

 


„Grobarski treš romantizam“ pozvao je sve pristalice Parnog valjka da na meč protiv Real Madrida ponesu po jedan cvet i spuste ga na teren pre početka meča.

– Kažu da je sport i navijaštvo ogledalo društva. Samo ćemo citirati Dragana Bjelogrlića i veoma pametne stvari koje je napisao za Vreme pre samo par nedelja:

– Otkud ta “oaza ljubavi i lepote” usred društva ispunjenog mržnjom, agresijom, gde su prostakluk i netolerantnost uspostavljeni kao osnovni model ponašanja? Odakle taj pozitivni naboj koji razoružava i najveće mizantrope, odakle ta ozarena lica na koja smo davno zaboravili? To je nešto na šta nismo navikli i što zaista prija, ili što bi rekao narod “ovo, bre, leči”.

– Apelujemo na sve koji mogu i žele, kupe po jedan cvet koji će spustiti na teren pre sutrašnje utakmice kao simbol odavanja poslednje počasti tragično nastradaloj deci Vračara – stoji u njihovoj objavi na društvenim mežama.


Utakmica će početi minutom ćutanja u čast preminulih, a neće biti ni muzike, navijačke koreografije kao ni ostalih zabavnih elemenata koji su uobičajeni na utakmicama Partizana u Evroligi.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SUZA SUZU STIŽE: Grobari se na DIRLJIV način opraštaju od nastradalih na Vračaru (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*