SRAMNI MATEO KUKA PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Partizan nije igrao, a mi jesmo!

EPA

Trener Reala Ćus Mateo izjavio je da nije siguran da će Valter Tavares biti spreman za treći meč plej-ofa Evrolige protiv Partizana.

Partizan vodi 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

 


Naredni meč je na programu u utorak u Beogradu od 20.30 sati. Real je ranije danas u 30. kolu španskog prvenstva na svom terenu pobedio Saragosu 93:86. Tavares se zagrevao uoči meča sa Saragosom, ali nije bio u timu.

„Tavares pokušava da se oporavi, ali nismo sigurni da li će biti spreman za meč sa Partizanom. Oni koji izađu na teren boriće se od prvog do poslednjeg minuta. Nadamo se da ćemo moći da stignemo do petog meča. Partizan nije imao nijednu utakmicu, a mi smo igrali protiv Saragose. Ako bismo uspeli da stignemo do petog meča, sledeće nedelje bi morali u španskom prvenstvu da igramo protiv Unikahe“, rekao je Mateo.

Real će na meču zbog kazne Evrolige igrati bez Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea, a u timu Partizana neće biti Kevin Panter i Matijas Lesor.

„Nismo želeli da se drugi meč završi tučom. Osudili smo događaje koji su se dogodili prošlog četvrtka. Ono što se desilo je apsolutno za osudu. Moramo da igramo košarku, ovo se više nikada ne može ponoviti“, naglasio je trener Reala.

Utakmica između Partizana i Reala biće odigrana u utorak od 20.30 sati u beogradskoj „Štark areni“ pred više od 20.000 navijača.


„U Beogradu želimo da odigramo kao u prvom meču kada je pitanje pobednika rešila čudesna trojka Pantera. Ta trojka je uticala na nas više nego što smo mislili. U plej-ofu je sve moguće. Obe ekipe su oslabljene uoči nastavka serije, Partizan će imati veliki vetar u leđa sa tribina, ali nadamo se da smo kadri da seriju vratimo na naš teren“, zaključio je Mateo.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SRAMNI MATEO KUKA PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Partizan nije igrao, a mi jesmo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*