CRVENO-BELI BEZ MILOSTI: Zvezda RAZBILA Čukarički na Marakani!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije pobedili su Čukarički sa 4:0.

Već u 3. minutu dobra šansa za Rakonjca, izašao je sam ispred golmana, ali je šutirao ishitreno poslavši loptu pored desne stative. 

 


Igrao se 6. minut kada je Kangva postigao prvi gol na utakmici. Nikolić koji je dejstvovao po desnoj strani je uputio oštar centaršut u kazneni prostor, na pravom mestu je bio Kangva koji pogađa za 1:0 i to glavom!

Badamosi je pripretio na drugoj strani, a onda u 19. minutu novi gol u mreži Čukaričkog. 

Rakonjac se upisao u strelce, uspeo je da sačeka loptu na drugoj stativi i da glavom u padu pošalje loptu u mrežu. Asistencija se piše Azarovu, pa možemo reći da su bekovi crveno-belih odradili sjajan posao u prvom poluvremenu, zabeležili su po jednu asistenciju. 

Veliki pad u tempu beležimo posle gola Rakonjca, činilo se da Zvezda nije želela da previše karata baci na napad, a Čukarički nikako nije uspevao da stigne do kaznenog prostora. 

U nastavku velika prilika za Čuku, Đorđe Ivanović je došao u situaciju da bude sam ispred golmana Borjana, golman crveno-belih je uspeo da uspori loptu, a onda je Leković stigao da otkloni opasnost. 

Bukari je bio velika opasnost po Čukarički, a onda u 63. minutu šansa za Rakonjca, šutirao je sa oko 25 metara, lopta je pogodila prečku, bio je to prelep udarac nekadašnjeg fudbalera Čukaričkog.

Milojević je polako davao šansu rezervistima, Mituljikić i Prucev su ušli, a onda i Uroš Spajić koji je debitovao u ovom mandatu u dresu Crvene zvezde. 


I onda novi gol u mreži Čukaričkog, Stefan Mitrović je zaokružio odličnu partiju crveno-belih svojim novim pogotkom koji je definitivno odlučio pobednika današnjeg duela, Mitrović je imao lagan posao da pogodi nebranjenu mrežu protivnika. 

Nije to bio kraj vađenjima lopte iz mreže fudbalera Čukaričkog, do kraja još jedan gol i to Uroša Spajića, fudbalera koji bi mogao da ima izuzetno bitnu ulogu naredne sezone u dresu crveno-belih, pošto je ovu praktično preskočio. 

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "CRVENO-BELI BEZ MILOSTI: Zvezda RAZBILA Čukarički na Marakani!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*