LEGENDARNI AS PORUČIO: Vidimo se u Kaunasu!

FOTO: KK Partizan

Nekadašnji finski košarkaš Peteri Koponen obratio se beogradskoj publici na društvenim mrežama.

Beograd je i ove godine bio domaćin evroligaškog juniorskog „ANGT“ turnira na kome su košarkaši Mege bili pobednici savladavši Crvenu zvezdu u finalu.

 


Zvezda je, kao i Partizan, bila u istoj grupi sa ekipom „Next generation“ okupljenoj za ovaj turnir, a sa klupe ih je predvodio čuveni Finac Peteri Koponen.

„Beograde, hvala! Ovo je pravi košarkaški grad gde ljudi imaju neverovatnu strast za košarkom. Vidimo se u Kaunasu“, napisao je Peteri Koponen na svom „Tviter“ profilu.

U prilogu je okačio dve fotografije sa ANGT turnira gde je bio u ulozi trenera, a na utakmici Partizan – Barselona sedeo je na tribinama i prikazao video zapisom delić atmosfere.

Koponen je u karijeri igrao za reprezentaciju Finske dugi niz godina, a u klupskoj karijeri branio je boje Honke, Virtus Bolonje, Himkija, Barselone, Bajerna, Ređine i za kraj Helsinkija.

 


Sa Himkijem je 2015. godine osvojio Evrokup, bio i član idealne petorke, dok je dve sezone ranije u dresu ruskog kluba ispisao istoriju Evrolige sa 50-40-90 sezonom.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "LEGENDARNI AS PORUČIO: Vidimo se u Kaunasu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*