ŠOKANTNA KONFERENCIJA IVANOVIĆA: Ovo se RETKO događa!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je slavila rezultatom 90:70 protiv Studentskog centra i tako upisala 18. trijumf u ABA ligi.

Trener crveno-belih Duško Ivanović objasnio je nakon pobede nad Studentskim centrom koja su dva detalja uticala na to da se utakmica kasnije reši, a u jednom momentu se direktno obratio i jedinom prisutnom novinaru u sali za konferencije.

 


– Mislim da smo večeras odigrali protiv jedne izuzetno talentovane ekipe, koja igra brzu košarku, koja se bori i zaista igra modernu košarku. Mislim da smo odigrali veoma dobro i da nismo imali jedan pad koncentracije kod nekih igrača i u pojedinim momentima želju da igramo za publiku malo, mislim da bi bila jedna kompletna utakmica. Ovako su te dve stvari malo pokvarile. Mislim da smo se borili, hteli smo, bili smo fokusirani, naročito u tako kratkom periodu da sam zadovoljan igrom – rekao je Ivanović.

On je potom prokomentarisao mali broj navijača u dvorani i obratio se direktno jedinom prisutnom novinaru u sali za konferencije, što se zaista retko dešava:

– Zahvalio bih se našoj divnoj publici koja je došla u malom broju, ali to su pravi navijači, isto kao i gospodin novinar koji je došao, čestitam, čestitam. Treba doći i kad su malo lošije utakmice i kad se lošije igra, a ne samo kada su velike utakmice, svaka ti čast – obratio se Ivanović.

 


BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "ŠOKANTNA KONFERENCIJA IVANOVIĆA: Ovo se RETKO događa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*