ČOVIĆ I ZVEZDA NE MIRUJU: Šokirani smo lažima Lesora, Petrušev ide u policiju!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem u slučaju „Matijas Lesor“.

Francuski centar je u ponedeljak posle utakmice, koja je pripala crno-belima (92:81), udario Filipa Petruševa dva puta.

Dan kasnije, objasnio je razloge ovakve reakcije.

 


Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

„KK Crvena zvezda Meridianbet šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev ‘izbio vazduh’ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Svoju ‘srceparajuću’ (i neistinitu) ispovest Matijas Lesor, kome ovo nije prvi put da izaziva incidente (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora, na čiju žalost postoje snimci o svojevrsnoj ‘odbrani’ mučkim udarcima pesnicama!“

 


Podsetimo, Zvezda je u prvom saopštenju, između ostalog, istakla da su izjave trenera Partizana bile licemerne.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ČOVIĆ I ZVEZDA NE MIRUJU: Šokirani smo lažima Lesora, Petrušev ide u policiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*