UPRAVA DONELA ODLUKU: Partizan se oglasio saopštenjem

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan je održao vanrednu sednicu na kojoj je doneta odluka o izradi detaljnog izveštaja o radu i poslovanju kluba.

Ujedno je na njoj za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj.

Sednica Upravnog odbora FK Partizan je nakon utakmice Partizana i Šerifa prvobitno zakazana za 27. februar ali je zbog pomeranja utakmice 23. kola Superlige Srbije i ona pomerena za 28. februar.


„Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba. Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK ‘Partizan’, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom“, stoji u saopštenju kluba iz Humske ulice.


Podsetimo, crno-beli svoj naredni meč igraju u petak, kada će na Marakani gostovati vodećoj Crvenoj zvezdi.

Ujedno, to će biti i debi na klupi novog trenera Igora Duljaja.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "UPRAVA DONELA ODLUKU: Partizan se oglasio saopštenjem"

  1. Seljački klub nastavlja sa propadanjem, pa umesto da ova nesposobna bagra bude oterana iz kluba oni nastavljaju totalono propadanje kluba. Gde su članovi kluba koji imaju bar malo pameti, gde su nekadašnji asovi kluba, gde su oni pravi navijači a ne ovi Belivukovi naduvani idioti kojih je više od deset grupa. gde je država da ispita ove vodje kluba ko je po kojoj ceni ustupio prostorije Najkrvavijoj mafijaškoj grupi ikad u srbij i pa čak i oružje. Neko mora sa Belivukom na dugogodišnje robije, ali NE ĆE JEL SU TI IDIOTI TU DA UNIŠTE KLUB I UDALJE GA OD SVAKOG TROFEJA U NAREDNIH 20 GODINA.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*