ZVEZDA U PROBLEMU: Kampaco odlazi u Real?

FOTO: KK Crvena zvezda

Fakundo Kampaco mogao bi da iz Crvene zvezde pređe u Real Madrid, prenose španski mediji.

Fantastični Argentinac još uvek nije debitovao u dresu crveno-belih u Evroligi zbog zabrane koju ima srpski i regionalni šampion.

Španska „Marka“ prenela je da Madriđani ne odustaju od Kampaca.

 


 Argentinac koji još uvek nije debitovao u Evroligi, zbog suspenzije sprskog tima, nikada nije nestao sa Realovog radara, iako su pregovori prošlog leta zapeli. Pre ili kasnije, razgovori između dve strane će se nastaviti. „Blankosima“ nedostaje prvoklasni plejmejker, a on klubu i dalje duguje 2.600.00 evra od izlazne klauzule vredne 6.000.000. Povratak njegovoj nekadašnjoj kući je uvek opcija koja je mnogo bliža nego što možda mislite – piše španska „Marka“. 

Kampaco ima ugovor sa Zvezdom na dve godine, ali i izlaznu klauzulu od „samo“ 50.000 evra, što predstavlja sitniš za Real Madrid.

Ipak, nešto drugo kvari sreću španskom velikanu.

– Problem za Real je što sada nemaju nikakva prava preče kupovine oko njega. Pre su mogli da izjednače bilo čiju ponudu i dovedu ga, a sada će morati da se bore na tržištu sa bilo kojim timom u Evropi za njega, a kao Lorenco Braun i on može da dobije bolje ponude. Sve navodi na to da se ova sapunica nastavlja.

Real sprema tržište za leto, pošto neće moći da računaju ozbiljnije naredne sezone na Serhija Rodrigesa i Najdžela Vilijamsa Gosa. 

Od Kampaca sigurno neće odustati, koji ove sezone u ABA ligi beleži u proseku 13,9 poena uz 3,3 skoka i 6,6 asistencija po meču.

 


Be the first to comment on "ZVEZDA U PROBLEMU: Kampaco odlazi u Real?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*