UŽASNE VESTI: Preminuo još jedan poznati sportista u Turskoj

Jugoistočnu regiju Turske, na granici sa Sirijom, je tokom noći između nedelje i ponedeljka pogodio razoran zemljotres, koji je gotovo sve sravnio sa zemljom.

U utorak je sve pogodila vest o smrti golmana, jer je Ahemt Ejup Turkaslan ostao zarobljen pod ruševinama, pošto se srušila zgrada u kojoj je živeo.

Sada je, nažalost, preminuo i odbojkaš Eminkan Kočabas.


Ovu tužnu vest saopštio je njegov klub Eskišehirspor.

– Sa dubokom tugom smo saznali da je naš odbojkaš Eminkan Kočabas iz Eskišehira, sin potpredsednika Eskišehir provincije Bulenta Kocabaša, izgubio život u zemljotresu u Malatiji. Želimo milost Božju Eminkanu Kočabasu i njegovoj porodici – stoji u saopštenju Eskišehirspora.

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale pogodio je u ponedeljak ujutru južnu Tursku i osetio se u velikom delu zemlje, kao i u nekoliko zemalja regiona, uključujući i susednu Siriju.

Nekoliko sati kasnije, oko 13.30 po lokalnom vremenu, zemlju je pogodio novi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihterove skale. Poginulo je više hiljada ljudi, mnogi se vode kao nestali.

 


Veliku dramu proživeo je i nekadašnji fudbaler Čelsija i Njukasla, a sada igrač Hatajspora, Kristofer Acu koji je ipak pronađen živ i u stabilnom je stanju.

Be the first to comment on "UŽASNE VESTI: Preminuo još jedan poznati sportista u Turskoj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*