PETRIĆ BESAN: Utakmica nije smela da se igra, četiri glave su pukle!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana Gordan Petrić nije bio zadovoljan uslovima na stadionu Napretka.

Teren je bio u jako lošem stanju, a u kombinaciji sa hladnim vremenom, ne bi bilo pogrešno ni da je utakmica odložena.

Sve u svemu, bolje su se snašli fudbaleri Partizana, koji su golom Fusenija Dijabatea u 62. minutu slavili rezultatom 1:0.


„Žao mi je ovih momaka što su igrali na ovakvom terenu. Koliko sam izbrojao, četiri glave su pukle danas. Ne kažem da to ne bi puklo i da je bio normalan teren. Mislim da danas nismo trebali da igramo. Svaka čast igračima i jedne i druge ekipe. I ljudima koji su došli da gledaju. Morali smo da odradimo posao. Odradili smo na najbolji mogući način. Uzeli smo tri boda, moglo je da ode i na drugu stranu. Čestitke igračima“, rekao je Petrić.

Trener Napretka Dušan Đorđević kaže da je fudbal i ovoga puta bio surov prema njegovoj ekipi.

„Moj utisak je da jeste. Pogotovo u prvom poluvremenu smo diktirali ritam i dešavanja na terenu, ali nismo uspeli da damo gol. I iz jednog pravog udarca smo primili gol. Fudbal je surov, često surov ove sezone prema Napretku. Nadam se da ovo izdanje, ako ga budemo ponavljali u kontinuitetu, vodi ka mnogo boljim rezultatima“, rekao je Đorđević.

Gosti iz Beograda su sa ova tri boda smanjili zaostatak za vodećom Zvezdom na osam bodova. Tim iz Humske u narednom kolu igra protiv ekipe Mladosti GAT.

Napredak je nastavio svoj niz bez pobede i zabeležio drugi poraz u nizu. Trenutno su 11. sa 19 bodova pre odlaska u Bačku Topolu gde ih dočekuje TSC.

 


Be the first to comment on "PETRIĆ BESAN: Utakmica nije smela da se igra, četiri glave su pukle!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*