OVO ĆE SE PREPRIČAVATI: Hit izjava Gordana Petrića!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana su u veoma teškim vremenskim uslovima došli do tri boda, pošto su u Kruševcu savladali Napredak sa 1:0.

Trener crno-belih Gordan Petrić nije bio za to da se utakmica igra, apostrofirao je to i posle utakmice, dok je pre samog meča dao izjavu koja će se dugo prepričavati.

Naime, pre nego što se lopta zakotrljala na stadinu „Mladost“, Petrić je govorio za televiziju Arena sport.


Postavljeno mu je pitanje da li se, poput navijača, bavi računicom, s obzirom na to da je Crvena zvezda odigrala sa Vojvodinom 1:1.

I onda je stigao Petrićev odgovor koji je mnoge nasmejao…

– Ne razmišljam šta je bilo u prošlosti, niti šta će biti u budućnosti. Razmišljam šta će biti sad, kako će igrači da odigraju po teškom terenu. I razmišljam da li će mi duge gaće, koje sam navukao, biti dovoljne da me ugreju – rekao je Petrić.

Isticao je i pre meča trener Partizana da je zaleđen teren veliki problem…

– Ne znam kako će momci da igraju. Jedno je kad je teren pod vodom, pa lopta ne može da odskoči, a drugo kad je zaleđen i lopta može da odskoči. Stvarno, igrati pod ovim uslovima je veliki rizik, za sve nas, kako igrače Napretka, tako i Partizana. Ne daj Bože da se neko povredi – dodao je Gordan Petrić.

Posle utakmice je istakao da utakmica nije ni trebalo da se igra.

 


– Žao mi je ovih momaka što su igrali po ovom terenu. Četiri glave su pukle danas. Ne kažem da ne bi da je bio normalan teren… Nije danas trebalo da igramo. Svaka čast i igračima i navijačima koji su došli. Mi smo odradili posao na najbolji mogući način, ali moglo je da ode i na drugu stranu – rekao je Gordan Petrić.

Be the first to comment on "OVO ĆE SE PREPRIČAVATI: Hit izjava Gordana Petrića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*