VELIKI UDARAC: Zvezda ostaje bez NAJBOLJEG!

FOTO: FK Crvena zvezda

Više od dva meseca traje saga oko odlaska Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, a izgleda da je rukovodstvo na kraju popustilo i dozvolilo iskusnom štoperu da ode već ove zime sa „Marakane“.

Dragović je u utorak napustio pripreme u Antaliji i došao u Beograd, odakle će danas otputovati u Italiju na završnicu pregovora sa Sampdorijom i najverovatnije potpisati ugovor sa njima, prenosi „Mozzart Sport“.

Crvena zvezda će tako potpuno neočekivano ostati bez jednog od najboljih fudbalera koji je insistirao da se oproba u Italiji u dresu Sampdorije kod Dejana Stankovića, gde će zajedno pokušati da izbore opstanak.

 


„Dragović ostaje sigurno. Bilo je interesovanje Sampdorije, ali niko iz kluba nas nije kontaktirao, već direktno igrača. Dragović je izrazio želju da se oproba u Seriji A, međutim, posle razgovora prihvatio je da je potreban Crvenoj zvezdi. I posle toga shvatio je da nema promil šanse da ide iz kluba. Tim činom smo pokazali da nismo počeli da slavimo šampionsku titulu i da nam je svaki igrač potreban“, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na početku priprema, ali se potom još jednom dokazalo da je „prelazni rok živa stvar“, kako to vole da kažu u Zvezdi.

Za sada nije poznato koliko će Crvena zvezda zaraditi od Aleksandra Dragovića, ako će i išta. Prvobitno je tim iz Đenove nudio „suvu pozajmicu“ do kraja sezone, dok se potom spominjala i suma od milion evra, što deluje približnije stavovima sa Marakane jer deluje neverovatno da bi se Dragović ponovo vratio u klub od leta.

Austrijanac srpskog porekla je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine kako bi ostvario dečački san, ali izgleda da se zadovoljio posle 79 utakmica i četiri gola, bez ulaska u Ligu šampiona.

 


Be the first to comment on "VELIKI UDARAC: Zvezda ostaje bez NAJBOLJEG!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*