SUDIJA OŠTETIO PARTIZAN: Crno-beli remizirali sa Bečlijama!

FOTO: Sportextra.net

Četvrti remi na petoj utakmici Partizana u Beleku. Ipak, iz ovog večerašnjeg Gordan Petrić će imati mogućnost da izvuče dosta pozitivnih stvari. Njegova ekipa je vodila pravu rovovsku bitku sa bečkom Austrijom, utakmica je u pojedinim trenucima mogla da prevagne na obe strane, ali je na kraju rezultat 0:0.

Crno-beli nisu pogodili gol rivala, iako su imali nekoliko solidnih šansi, a čini se da je u 18. minutu nepravedno poništen pogodak Aleksandra Lutovca. Ipak, i Austrijanci imaju za čim da žale, u finišu prvog poluvremena su bili kvalitetniji rival na terenu i propustili nekoliko prilika, dok u nastavku meča nije bilo previše šansi sa obe strane.

U sedmom minutu Gruber je šutirao iz sasvim solidne situacije, ali se Popović nije dao savladati. Prethodno je na levoj strani pogrešio Šehović, koji je, kako je odmicao meč, bio sve sigurniji u defanzivi.

 


Najveću šansu u prvom poluvremenu imao je Partizan. U tom 15. minutu sve je bilo sjajno odrađeno kada je u pitanju Parni valjak. Natho je uputio loptu ka Lutovcu, ovaj izbacio Filipovića, koji je u srcu kaznenog prostora pronašao napadača sa Zelenortskih ostrva.

U 18. minutu sporna situacija u kojoj se čini da su arbitri pogrešili. Natho je lukavo iz slobodnog udarca uposlio Lutovca, koji je zatresao protivničku mrežu, ali je signaliziran ofsajd kojeg izgleda nije bilo.

Imao je Rikardo prostora da se namesti, a onda je nekako promašio čitav gol. Aleksandar Lutovac je bio vrlo dobar u prvih 45 minuta, dosta se borio, otvarao i osvajao prostor po desnom boku.


U 35. minutu Filipović je ostao na travi, po levom boku je usamljen ostao Polster, usledio je centaršut, ali se u pravom trenutku vratio Jović. Samo minut kasnije na desnom boku se za loptu izborio Tejgl, koji je uposlio Dovedana, a ovaj se pored Natha izborio za udarac. Srećom po crno-bele lopta je prohujala pored desne stative.

Nova dobra akcija austrijskog tima, Fišer se namestio i gađao suprotan ugao, ali srećom po crno-bele ona je prohujala pored desne stative Partizanovog gola.

U 48. minutu Natho je dobro centrirao sa desne strane, Mihajlo Ilić je dobro zahvatio loptu glavom, ali je ona otišla preko prečke. Izraelac je kasnije isključen zbog drugog žutog kartona.

Najbolju priliku za crno-bele u poslednjih 20 minuta utakmice imao je Rikardo Gomeš koji se ponovo izborio za dobru poziciju, šutirao između dvojice igrača, ali je opet bio neprecizan.

Partizan poslednje provere u Beleku ima 27. januara, kada će protivnici biti danski Horsens i CSKA iz Moskve.

 


Be the first to comment on "SUDIJA OŠTETIO PARTIZAN: Crno-beli remizirali sa Bečlijama!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*