ŽESTOKE OPTUŽBE: Partizan NAM sprema KRAĐU na Kupu Radivoja Koraća!

Nebojša Čović je tokom svog obraćanja medijima u „Pioniru“ govorio i o predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

On smatra da se Zvezdi sprema krađa.

– Bertomeu je rekao jednu veliku istinu. Znate senzibilitet kako biste rešili neki problem. Ne znam kome ne bi stalo da igrač poput Kampaca ne igra EL. Nisu ovo laka vremena, ok napravljena je greška, snosimo posledice, smatramo da je prekomerna kazna, a šta oni kažu za Barselonu, prvo ništa, pa kažu napravili smo grešku, pa sudija kažnjen četiri utakmice. Dobro pročitajte intervju Bertomeua, ima tu dosta poruka između redova. Ko je napravio juniorski turnir EL, pa ja, sa Bertomeuom. I što više smetamo, više ćemo da uradimo. Sledeća naša stanica je Kup gde će pokušati da nas pokradu. Nemam ništa lično protiv Niša, ali Niš ne može da nam stvori uslove za ono što nam pripremaju. Da je ozbiljan savez, igralo bi se u Areni.

 


Čović nije želeo da se upušta u polemiku sa Majkom Džejmsom.

– Ja kao predsednik nemam nameru da polemišem sa Majkom Džejmsom. To nije korektno sa njegove strane ni prema Kampacu i Vildozi. Možda jednog dana on dođe i u Zvezdu.

 


2 Comments on "ŽESTOKE OPTUŽBE: Partizan NAM sprema KRAĐU na Kupu Radivoja Koraća!"

  1. Ko će da ga hospitalizuje, samopovrediće se od bola

  2. Majka cerku kara snaji prigovara. To je Covic bio oduvek samo je sada to usavrsio. Covicu zar stvarno mislis da smo mi budale. Da li te je nekad sramota ili obraz je odavno kaodjon

Leave a comment

Your email address will not be published.


*