PETRIĆ O JOJIĆU: Teško možemo da nađemo takvog fudbalera na tržištu!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je zadovoljan dosadašnjim delom priprema za nastavak sezone i istakao da mu „generalno“ ne trebaju pojačanja, ali i da „postoji šansa“ da Miloš Jojić ponovo obuče crno-beli dres.

„Imali smo odmah po dolasku u Tursku kratki sastanak sa igračima na kome sam im rekao da smo veoma zadovoljni njihovim trudom i ponašanjem u proteklih dvadesetak dana. Smatram da smo odradili značajan deo posla i tim se, čini mi se, dosta bolje oseća nego na početku priprema, kada je bilo i umora, što je normalno“, rekao je Petrić novinarima u Antaliji, prenosi klub.

„Od danas počinjemo drugačijim ritmom, imaćemo dva treninga, imaćemo i trening mečeve, pet – po trenutnom planu. Pokušavamo da organizujemo i šesti kontrolni meč 20. januara kada bude slobodan dan starijim igračima, kako bi mlađi momci odigrali 90 minuta i imali adekvatnu minutažu, ali i da bismo ih videli na delu“, kaže Gordan Petrić.

 


Fudbaleri Partizana nalaze se na drugom delu priprema u Turskoj, na koje je Petrić poveo 32 igrača.

Među igračima je i Miloš Jojić, koji je od letos bez kluba, pa su novinari pitali Petrića kakvi su planovi sa njim imajući u vidu da Partizan možda i traži pojačanja na toj poziciji.

„Izrazio sam želju, čim sam došao u Partizan, da Jojić potpiše ugovor, jer je u tom periodu održavao formu sa Teleoptikom. U tom momentu nije bio spreman da se vrati, hoće li biti u narednom periodu ne znam, ali strpljen – spašen, videćemo“, rekao je Petrić.

„Izrazio je želju da trenira sa nama, da li se to njemu dopada ili ne teško je reći, no, samim gestom, dolaskom na pripreme, možda postoji neka šansa da potpiše. Miloš je kvalitetan igrač i teško na tržištu možemo da nađemo igrača takvog profila“, dodao je on.

 


Be the first to comment on "PETRIĆ O JOJIĆU: Teško možemo da nađemo takvog fudbalera na tržištu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*