NOVI UDAR NA PIKSIJA: Sramota, uzeo je ogromne pare!

Tanjug/AP

Novica Tončev, funkcioner Radnika iz Surdulice, oglasio se posle burne sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

On je izneo niz zamerki, između ostalih i na račun Dragana Stojkovića Piksija, Stevana Dike Stojanovića, Jovana Šurbatovića i Nenada Bjekovića.

„Ja nisam bio skoro godinu dana, samo glasačka mašina. Ovo je stvarno sramota, sve pare su potrošili. Nemam ništa protiv Piksija, ali Piksi je uzeo ogromne pare. Dika, Bjeka, Šurbatović, uzeli su više nego fudbaleri, više nego bilo ko. Danas smo imali dopunu one tačke dnevnog reda, tražio sam ostavku generalnog sekretara. Pitao sam ih lepo, da li je tačno ono što čaršija i mediji pričaju, da su premije podeljene tako što je Dika Stojanović uzeo 340 hiljada evra, Šurbatović i Bjeković po 300, da su igrači uzeli po 100 hiljada, a Piksi milion i po? To sam samo pitao da li je tačno. Oni su ćutali“, rekao je Tončev za „Telegraf“ i dodao:

 


„Rekao sam Diki, Bjekoviću i Šurbatoviću, ako nisu uzeli po 300 hiljada da mi kažu, ja ću da im dopunim do 300 hiljada evra. Pred svima sam to stao i rekao. Samo su ćutali kao zaliveni. Posle su rekli da ih to sleduje, da je takav pravilnik. Kakav je to pravilnik gde vi uzimate po 300 hiljada, a igrači po 100 hiljada evra? Koji je to pravilnik. Regioni ništa nisu dobili, niko ništa drugi nije dobio, igramo na travi fudbal“.

Tončev je kazao da je glasao za Aleksandra Mitrovića i Jovanu Damjanović za „Zlatnu loptu“, ali ne i za Piksija.

 


Be the first to comment on "NOVI UDAR NA PIKSIJA: Sramota, uzeo je ogromne pare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*