ČOVIĆ POTVRDIO: Zvezda od 1. januara menja ime!

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

Crvena zvezda je dobila novog generalnog sponzora, a to će biti poznata kladionica Meridian.

Srpski i regionalni šampion će se, prema rečima prvog čoveka kluba Nebojše Čovića, od 1. januara zvati KK Crvena zvezda Meridian bet.

„Dobro veče, drago mi je da ste došli u ovolikom broju. Već je rečeno da je ovo najveći ugovor ikada i Zvezda će već od januara u svom nazivu nositi Meridian bet. Mi smo negde 2011. godine krenuli sa Zvezdom i imali period stabilizacije kroz zakonske mogućnosti koje ova država pruža. Sve po planu koji smo napravili za jačanje kluba zaključno sa sezonom 2021/22 i osvojeno je 22 trofeja. U sportu ničim drugim ne merimo uspeh, osvojili smo triple krune i naše ambicije su sve veće, redovni smo učesnici Evrolige i sinergija sa ovako ozbiljnom kompanijom pruža mogućnosti Zvezdi“, rekao je on i dodao:

 


„Drago mi je da su prepoznali te mogućnosti i dobiti… Vi znate šta znači Meridijan u geografiji, podeoni krug u kome je sunce uvek u najvišoj tački. Nama je važno da je uvek sunce i uvek najviša tačka. Hvala na ogromnom razumevanju, izuzetno sam zahvalan našem nazivnom sponzoru dosadašnjem, Telekomu, koji ostaje uz nas. Sve više firmi se javilo jer je prepoznalo potencijal Zvezdin i marketinške i poslovne benefite. Nadam se da će naša saradnja biti izvanredna, jer smo i do sada malo sarađivali. Hvala i toliko sa moje strane“.

Direktor Meridiana nije želeo da otkrije koliki je iznos u pitanju.

„Zvezdu smo prepoznali kao strateškog partnera. Negujemo iste vrednosti. Planiramo da pored marketinških aktivnosti sprovedemo i društvenu odgovornost. Znam da vas to interesuje, detalji će ostati između KK Crvene zvezde i kompanije Meridian. Radi se o ugovoru koji je najveći potpisan u istoriji regionalne košarke sa jednom privatnom kompanijom“.

 


2 Comments on "ČOVIĆ POTVRDIO: Zvezda od 1. januara menja ime!"

  1. Naredio vucko

  2. Naredio boss

Leave a comment

Your email address will not be published.


*