ŽESTOK ATAK NA PIKSIJA: Igrači su mu okrenuli leđa, a on…

Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Hajduka Zlatko Vujović oštro je prokomentarisao debakl Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

On smata da „Orlovi“ nisu uopšte bili spremni za Mundijal i ono što on donosi.

– Svako od nas ima očekivanja i to je logično i ljudski. Od njihovog očekivanja jedino je to ostalo. Oni ni u glavi, ni tehnički, ni taktički nisu bili spremni za ovo takmičenje. Natpisi kako su ‘skakali’ jedan drugom po ženama, da li je to trebalo da procuri u javnost? Osim toga, imaju jako slabu odbranu. Nisu zaslužili. Kada želite drugome da mu krava crkne, odnosno da izgubi utakmicu, to se vraća na neki način. Oni su puno počeli da se bave time. Pustimo politiku političarima, pustimo rat generalima… Stvaraju jako lošu energiju koja ih lično razara – rekao je Vujović.

 


Vujović je uputio i teške reči svom nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Jugoslavije, selektoru Draganu Stojkovići Piksiju.

– Mislim da je hrvatska reprezentacija ušla u turnir čistih glava za razliku od Srbije. Imamo izražen taj patriotski naboj. Igramo kad je najteže, što reprezentaciju Hrvatske razlikuje od reprezentacije Srbije. Mi imamo jednog trenera koji je jako ponizan, respektuje svakog. S druge strane, Piksi mi je bio drag kao igrač i znamo se, međutim, nije mi se svidelo njegovo ponašanje na klupi kad psuje – znamo već šta, a onda kompletnu krivicu prebacuje na igrače. To je najgora stvar koju jedan trener sebi može da dopusti. Mislim da su mu na neki način igrači i okrenuli leđa. Te sporedne stvari ih koče – zaključio je Vujović.

 


2 Comments on "ŽESTOK ATAK NA PIKSIJA: Igrači su mu okrenuli leđa, a on…"

  1. Ko tebe sta slusa jebi se ustašo

  2. I tebi Vujoviću koreni su Srbski… A glava podvojena, šizofrena, ne znaš što si i ko si… Zato ti je i čudno što se psuju šiptari… Eto im Švica, već prave šiptarske kantone a videćemo se na Evropskom… A .ebaćemo i vas i šiptare pod blo kojom zastavom!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*