NIŠTA OD BOMBE: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?

FOTO: FK Crvena zvezda

Bio je velika želja Crvene zvezde, ali čini se da od njegovog dolaska nema ništa.

Nemanja Maksimović, vezista Hetafea, po svemu sudeći neće pojačati crveno-bele u ovom prelaznom roku.

Maksimović sa klubom iz predgrađa Madrida ima ugovor do 2024. godine, u kojoj mu je izlazna klauzula ravno 100 miliona evra, što je za tačno deset puta više od procenjene vrednosti na Transfermarktu.

 


Ipak, kako mu saradnja sa klubom iz Madrida ističe za 18 meseci, jasno je da će Hetafe morati da ga pusti za mnogo manju cifru, a celu situaciju prati Crvena zvezda.

Ipak, problem crveno-belima u priči pravi interesovanje „bratskog“ kluba iz Moskve – Spartaka. Ponudili su Rusi tri miliona evra, ali je iz Madrida stigao odričan odgovor.

Hetafe je Maksimovića svojevremeno platio 10 miliona evra, ostavio 30 odsto od narednog transfera, pa ne vidi računicu da ga pusti za tri miliona. Ostaje da se vidi kako će dalje reagovati Crvena zvezda i koliko može da se „ispruži“ finansijski, s ozbirom na to da bi momak iz Banje Koviljače mogao da postane najskuplja investicija u istoriji aktuelnog prvaka Srbije.

Maksimović je igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali nikad za prvi tim, pa je preko Domžala i Astane stigao do Španije, a između toga i do titule omladinskog šampiona sveta na Novom Zelandu.

 


Be the first to comment on "NIŠTA OD BOMBE: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*