ZIMSKI POKER FESTIVAL – Zaigraj Texas Hold’em i osvoji deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA!

Ne propusti najbolju zabavu ove zime u Meridianu! Magija Texas Hold’em Pokera ti donosi nagradni fond vredan 5.000.000€!

Ako volite poker i uživate u čarima najpopularnije verzije ove igre, u Texas Hold’em Pokeru, imamo pravu stvar za vas! Pred vama je gotovo mesec dana zabave koja će trajati sve do 16.01, ekskluzivno u Meridianu!.

Učestvujte i vi na Zimskom Poker Festivalu! Zaigrajte Texas Hold’em provajdera Playtech, kvalifikujte se i preuzmite svoju TURNIRSKU ULAZNICU!

Do turnirskih ulaznica možete doći i na još nekoliko načina: ispunjavanjem misija, kao i učestvovanjem na satelit i freeroll turnirima! 5.000.000€ za pokeraše je spremno, vaš zadatak je da se izborite za svoj deo!

Na kraju svakog dana, tokom trajanja kvalifikacionog perioda na vašem nalogu možete videti prigodan poklon! 

Za još bolji ugođaj i još zanimljiviju avanturu isnstalirajte Meridian poker aplikaciju! Aplikacija vam donosi više funkcija i veći broj opklada!

Na propustite najbolju poker zabavu, uživajte u savršenom provodu samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Be the first to comment on "ZIMSKI POKER FESTIVAL – Zaigraj Texas Hold’em i osvoji deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*