PARTIZAN UPALIO MOTORE: Evo ko se pojavio na prozivci!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana okupili su se pred start priprema za nastavak sezone.

Mladi igrači Parnog valjka odradili su medicinske preglede i testove, a prvi zvaničan trening zakazan je za sredu 21. decembar.

Igrači, koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru, ekipi će se priključiti 27. decembra.

 


Štoper Parnog valjka Svetozar Marković izneo je svoja očekivanja za nastavak sezone.

– Očekujem Partizan koji je spreman za nastavak sezone. Imamo dosta vremena, oko šest nedelja imamo da se pripremimo za nastavak sezone. Očekujem da ćemo svi biti spremni i kad dođe vreme da ćemo odraditi sve što treba – rekao je Marković za zvanični sajt Partizana.

Jedan od najiskusnijih u ekipi crno-belih Danilo Pantić je istakao da ne očekuje toliko drugačiji Partizan u odnosu na prvi deo sezone.

Igrali smo dobar fudbal, ali desilo se da nekoliko utakmica ne dobijemo, gde su se protivnici povukli. Moraćemo više da radimo na napadu protiv te niske zone, da malo to probijemo, ali sve ostalo mislim da će ostato isto ili će biti bolje – rekao je Pantić.

Nemanja Jović je istakao da će Partizan da nastavi da se bori u Ligi konferencija i Superligi Srbije.

– Idemo jako da treniramo i da se pripremimo što bolje – dodao je Jović.

Partizan je prvi deo sezone u domaćem šampionatu završio na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Partizan će u 20. kolu, koje će biti odigrano četvrtog februara naredne godine gostovati Napretku u Kruševcu.

– Ako Bog da zdravlja, da se spremimo svi zajedno što bolje i da pokušamo da stignemo, a mislim da možemo, Crvenu zvezdu i da budemo prvi na kraju – naveo je fudbaler Partizana Samed Baždar.

Pored pomenutih fudbalera na prozivci su bili i Vanja Vlahović, Zlatan Šehović, Matija Gočmanac, Luka Subotić, Mihajlo Petković.

Partizan će 16. februara gostovati ekipi Šerifa u prvom meču 1/16 finala Lige konferencija, a revanš meč je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

 


Be the first to comment on "PARTIZAN UPALIO MOTORE: Evo ko se pojavio na prozivci!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*