STIŽE NA MARAKANU? Zvezda želi jednog od najtalentovanijih fudbalera u Evropi!

Kao što je već poznato, nemački velikan Štutgart zainteresovan je za supertalentovanog napadača Vojvodine Jovana Miloševića, a Mozzart Sport prenosi da se u trku za njegov potpis uključila i Crvena zvezda.

Srpski šampion će ove zime napraviti rekonstrukciju tima, očekuju se dolasci Uroša Spajića i Nemanje Maksimovića, pa ne čudi ni interesovanje za mladog Miloševića.

Crveno-beli su u napadu u prvom delu sezone zavisili samo od Aleksandra Pešića, dok Kalifa Kulibali nije uspeo da se nametne.

 


Milošević spada u najtalentovanije fudbalere Evrope na svojoj poziciji. On je prošlog leta bio najbolji strelac Evropskog prvenstva za igrače do 17 godine, u kojem je Srbija stigla do polufinala gde je bila eliminisana od Holandije posle lošijeg izvođenja penala.

Ipak, u dresu Vojvodie nije dobio previše prilika, odigrao je svega 66 minuta za prvi tim. Spekuliše se da je to zbog toga što je odbio da produži ugovor sa klubom sa Karađorđa.

Njegova saradnja sa Lalama ističe narednog leta, pa je ovo jedina prilika da Vojvodina zaradi bar neko obeštećenje njegovom prodajom.

Ostaje da se vidi ko će odneti pobedu u trci za Miloševićev potpis, Crvena zvezda ili Štutgart.

 


Be the first to comment on "STIŽE NA MARAKANU? Zvezda želi jednog od najtalentovanijih fudbalera u Evropi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*