TRKOM DO NAGRADNOG FONDA VREDNOG 500 EVRA! Zabavi se uz slotove provajdera Synot!

Za kraj novembra vas očekuje Trka do 500 EVRA samo u Meridianu! Zaigrajte Synot slotove i zgrabite svoj deo kolača!

Tokom novembra mogli ste da uživate u velikom broju fantastičnih promocija u Meridianu! Za kraj meseca smo sačuvali nešto izuzetno za vas!

Predstavljamo vam Trku na 500 EVRA koja se održava ekskluzivno na Synot slotovima. Vaš zadatak je samo da uživate u odabranim igrama pomenutog provajdera i neodoljive nagrade mogu biti vaše. Promocija se održava od 24. do 30. novembra.

Potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zabava može da počne!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Trkom do 500 EVRA!!!

Na vama je samo da zaigrate šest odabranih slotova popularnog provajdera! Takmičenje se održava u broju odigranih spinova, a nagrade očekuju pet najbolje plasiranih igrača na rang-listi. 

Najboljeg među najboljima očekuje nagrada vredna 300 EVRA! Osvojene nagrade možete iskoristiti za odigravanje kompletne ponude na sajtu meridianbet.rs ili za podizanje. 

Osetite duh magičnog novembra, samo u Meridianu!

Be the first to comment on "TRKOM DO NAGRADNOG FONDA VREDNOG 500 EVRA! Zabavi se uz slotove provajdera Synot!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*