TRKOM DO NAGRADNOG FONDA VREDNOG 500 EVRA! Zabavi se uz slotove provajdera Synot!

Za kraj novembra vas očekuje Trka do 500 EVRA samo u Meridianu! Zaigrajte Synot slotove i zgrabite svoj deo kolača!

Tokom novembra mogli ste da uživate u velikom broju fantastičnih promocija u Meridianu! Za kraj meseca smo sačuvali nešto izuzetno za vas!

Predstavljamo vam Trku na 500 EVRA koja se održava ekskluzivno na Synot slotovima. Vaš zadatak je samo da uživate u odabranim igrama pomenutog provajdera i neodoljive nagrade mogu biti vaše. Promocija se održava od 24. do 30. novembra.

Potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zabava može da počne!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

PROČITAJTE JOŠ:  POSTAO POTPREDSEDNIK: Leandre Tavamba na visokoj poziciji u klubu gde je počeo karijeru! (VIDEO)

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Trkom do 500 EVRA!!!

Na vama je samo da zaigrate šest odabranih slotova popularnog provajdera! Takmičenje se održava u broju odigranih spinova, a nagrade očekuju pet najbolje plasiranih igrača na rang-listi. 

Najboljeg među najboljima očekuje nagrada vredna 300 EVRA! Osvojene nagrade možete iskoristiti za odigravanje kompletne ponude na sajtu meridianbet.rs ili za podizanje. 

Osetite duh magičnog novembra, samo u Meridianu!

Be the first to comment on "TRKOM DO NAGRADNOG FONDA VREDNOG 500 EVRA! Zabavi se uz slotove provajdera Synot!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*