FOOTBALL PREDICTOR – Pogodi ishod utakmica na SVETSKOM PRVENSTVU i preuzmi ulaznicu za POKER TURNIR!

Volite fudbal podjednako kao i poker? Pogodite ishode utakmica svetskog prvenstva u Kataru i preuzmite ulaznicu za POKER SPEKTAKL!

Ako podjednako volite fudbal i poker, predstavljamo vam promociju koja će vas posebno oduševiti. Nema razloga da razdvajate stvari koje volite. Meridian će vam omogućiti da kroz prognoziranje ishoda utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu preuzmete turnirsku uaznicu za POKER SPEKTAKL!

Promocija Football Predictor će se održati na igri Texas Hold’em Poker tokom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. 

Pre nego što zabava počne, potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Najbolje prognozere očekuje ulaznica za poker turnir

Kada otvorite Texas Hold’em Poker videćete opciju pomoću koje možete prognozirati konačan ishod utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu!

Na raspolaganju su vam tri ishoda: pobeda domaćina, pobeda gostiju i nerešen ishod nakon regularnog dela meča (90 min).

Najveći fudbalski znalci će osvojiti turnirsku ulaznicu u rasponu od 1 do 10€. Veći broj pogodaka povećava vaše šanse!

Ali, ni to nije sve! Ovo nije jedini način da pokupite svoju ulaznicu za poker turnir. U odelju MISSIONS možete videti koju misiju treba da ispunite i na taj način možete doći do svoje ulaznice!

S toga ne čekajte, zaigrajte Texas Hold’em Poker u Meridianu i uživajte u magičnom spoju najpopularnije kartaške igre i najvažnije sporedne stvari na svetu!

Be the first to comment on "FOOTBALL PREDICTOR – Pogodi ishod utakmica na SVETSKOM PRVENSTVU i preuzmi ulaznicu za POKER TURNIR!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*